Nyheter

2020-01-02 Börja planera er skolresa eller träningsläger!

Vi på Club Volutz finns här för er för att stötta er i ert arbete att uppnå era drömmar och mål. Det kan vara träningslägret eller skolresan - hos oss kan ni snabbt och smidigt tjäna bra med pengar - pengar som verkligen gör skillnad. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan starta upp en säljperiod - som ni själva bestämmer hur lång eller hur kort den ska vara.

2020-01-02  SDE Hockey Pojkar 06 når rekordförsäljning!!!

SDE Hockeys pojkar födda 2006 når rekordförsäljning. På bara några veckor har dom sålt Club Volutz produkter för mer än 100 000 kr vilket innebär en rejäl summa pengar som kommer hamna på deras lagkonto. Det som är coolast är att dom inte är klara ännu - dom har ett tydligt mål och med det fokus dom visar upp kommer det målet vara uppnått inom kort!

Bra jobbat SDE P06!!!!

 

2019-12-20. Starta 2020 på bästa möjliga sätt

Vi på Club Volutz vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!!! Nu håller vi tummarna för att ni alla får en skön ledighet och en massa klappar & snö!

Kom ihåg att en bättre start på 2020 än att sälja Club Volutz produkter är svårt att hitta - en bra start för lag- eller klasskassan!

Hör av er till oss så hjälper vi er att komma igång snabbt och enkelt.

 

2019-12-06. Vi hälsar UNIK F04/05 välkommen till Club Volutz

Tjejerna i UNIK F04/05 vill passa på att tjäna en bra slant innan julafton. Beslutet att sälja Club Volutz produkter kommer innebära att dom under en relativt kort säljperiod kommer tjäna ihop en bra summa att göra något roligt för! Vi hälsar tjejerna välkomna till Club Volutz och önskar dom stort lycka till med försäljningen. Vi finns här för att underlätta för er under hela säljperioden.

Relaterad bild

 

2019-12-02 Deadline för julförsäljningen är den 17 december 2019

Vill man göra en säljaktivitet innan jul och leverera alla produkter innan julafton så är det inga problem! Kontakta oss på Club Volutz så berättar vi hur ni snabbt kommer igång och kan sälja ”julklappar” till era kunder.

Kundsupport@clubvolutz.se

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

 

 

2019-11-30 SDE Hockey P-06 startar upp samarbete med Club Volutz!

SDE Hockeys Pojkar födda 2006 har valt att sälja Club Volutz under två månader. Målet är att samla ihop pengar till ett träningsläger - vilket dom garanterat kommer lyckas med! Vi på Club Volutz hälsar SDE grabbarna varmt välkomna! Vi ska se till att ni får bästa möjliga support och att ni når era mål.

Relaterad bild

 

2019-11-27 Våra Familjepaket!!!

Alla familjer behöver laddningskablar så vad kan passa bättre än ett sälja Club Volutz Familjepaket? Ni kan sälja ett Familjepaket bestående av 5 stycken Lightning kablar eller vårt omtyckta Familjepaket Kombo som blandar mellan Lightning, USB-C och USB-micro (något för alla med andra ord).

Ersättningen till er som förening, lag eller skolklass på dessa paket är grym!

Familjepaket Lightning - ersättning 137,00 kr per paket.

Familjepaket Kombo - ersättning 115,00 kr per paket.

Passar att sälja när som helst under året och under en relativt kort säljperiod kan ni tjäna väldigt mycket pengar!

Hör av er till oss så berättar vi mer!!!

Bilden kan innehålla: en eller flera personer och personer som deltar i en idrottsaktivitet

 

 

2019-11-25 Det ska inte behöva ta tid att tjäna bra med pengar!

Låt säga att ni är 20 spelare i ert lag. Ni har en budget på att sälja 10 stycken kablar under en tre veckors period. Den insatsen skulle ge laget MINST 16 000 kr till lagkassan.

Ni säljer en produkt med högsta möjliga kvalitet till ett väldigt attraktivt pris och med livstidsgaranti.

En produkt som bör finnas i flera exemplar i varje hem och familj! Vad väntar ni på? Kontakta oss för mer information så hjälper vi er att komma igång.

kundsupport@clubvolutz.se

Bilden kan innehålla: en eller flera personer, personer som deltar i en idrottsaktivitet, basketplan och skor

 

2019-11-24 Laddningskablar i absoluta framkant.

Vi har inte en massa olika produkter att sälja. Vi har få, utvalda produkter av absolut högsta kvalitet, prestanda och funktionalitet. Man ska veta att när man säljer en produkt från Club Volutz så är det alltid produkter som ligger i framkant.

Vi kommer naturligtvis att fylla på vårt erbjudande allt eftersom men hela tiden garantera att det är högsta kvalitet och att det är hållbara produkter som vi erbjuder alla föreningar, lag och klasser där ute.

Att sälja Club Volutz produkter innebär att man kan känna sig helt trygg i att det är det bästa produkterna på marknaden samtidigt som man ska veta att man tjänar bra med pengar på att sälja Club Volutz.

Enkla produkter som gör skillnad i vardagen.

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

 

2019-11-21 Gamla Upsala F-05 har sålt laddningskablar under en tid...

Gamla Upsala SK Flickor 05 har sålt Club Volutz produkter under en period och säljer fortfarande med stor framgång. Bra jobbat tjejer!!!

Bildresultat för gusk logga

 

2019-11-17 Uppsala Basket Dam säljer kablar från Club Volutz

Fantastiskt roligt att Uppsala Basket Dam i elitserien vill sälja Club Volutz produkter under hösten. Vi ska säkerställa att de får en riktigt bra start och den support dom behöver för att nå deras mål.

Bildresultat för uppsala basket dam logga

 

2019-11-15 Gamla Upsala SK Pojkar 2010 säljer Club Volutz

Vi hälsar Gamla Upsala SK Pojkar 2010 välkomna som en samarbetspartners till oss på Club Volutz. Målsättningen är nya tränings-kit för alla 35 grabbarna. Stort lycka till - vi på Club Volutz finns här för er och ser till att allt löper på både snabbt och smidigt.

Bildresultat för gusk logga