Så här går det till att sälja Club Volutz

Det första ni måste göra som förening, lag eller skolklass är att bestämma vem som ska vara ansvarig, det vill säga vem ska vara kontaktperson för det samarbete ni ska starta upp tillsammans med oss på Club Volutz. Det ska  vara en person som fyllt 18 och är utan betalningsanmärkningar. När ni är klara med det, det första beslutet, så är det bara att köra igång!

 

1  REGISTRERA  FÖRENINGEN, LAGET, ELLER KLASSEN  

Kontaktpersonen ansvarar för att registrera föreningen, laget eller klassen på Club Volutz Registrering. Kontaktpersonen uppger sitt personnummer, epostadress och mobil nummer  samt övrig information som är obligatorisk för att kunna skicka registreringen. Demonstrationsprodukter tar vi tillsammans i den dialog vi har när registreringen kommit in till oss på Club Volutz.

 

2  EFTER REGISTRERING   

Club Volutz återkopplar omgående med information och en bekräftelse på att registreringen är mottagen samt ett mail med inloggningskod och lösenord. Nu börjar det roliga - ni kan nämligen börja sälja och tjäna pengar på riktigt!

 

 3 INLOGGNING WEBB  

Kontaktpersonen erhåller inloggningskod via e-mail till Club Volutz Partners som finns på www.clubvolutz.se. Den ansvariga kontaktpersonen delar ut säljarblad och produktblad till sina säljare  

***Ej klart ännu*** Den ansvariga kontaktpersonen registrerar sina säljare, med namn och email adress som då också får varsin personliga inloggning kod, som kontaktpersonen administrerar. Därefter kan alla säljarna själva lägga in sina beställningar från beställningsformuläret till sin egna Club Volutz Partner sida. 

 

 4 DEMONSTRATIONSPRODUKTER  

Man har som förening, la eller skolklass möjligheten till två (2) stycken demoprodukter. Det ger en möjlighet att känna och klämma på produkterna för att på så sätt skapa sig en känsla. Demoprodukterna ska lämnas tillbaka i köpbartskick.  Om demonstrationsprodukterna är defekta, förstörda eller på annat sätt inte funktionella så faktureras en avgift på 100,00 kr per demonstrationsprodukt. Denna kostnad blir en separat post på fakturan.

 

 5 NU ÄR DET BARA ATT KÖRA IGÅNG   

Prata  med och sälj till släkt, vänner, bekanta och arbetskamrater - det är dina bästa och trognaste kunder. Glöm inte bort dina sociala medier - potentialen och möjligheterna är många - våga vara kreativ! Produktblad och beställningsformulär placeras på lämpliga ställen såsom arbetsplatser, skolor och på släktmiddagarna.  Det är inte svårt eller krångligt att sälja produkter från Club Volutz. Samtliga produkter är sådana som människor har bra kännedom om och som alla hem och familjer behöver.

 

 6 FÖRSÄLJNINGSPERIODEN   

Ni bestämmer själva när och hur länge ni vill sälja produkterna från Club Volutz. Det finns inget som säger att man bara får 3-5 veckor på sig. Ibland kan det räcka med 2 veckor och ibland vill man sälja under 6 månader. Ni bestämmer helt och hållet själva. Kontaktpersonen ansvarar för att hålla ihop all försäljning och sammanställa kontinuerligt via Club Volutz Partner sida.

Fördelen med produkterna från Club Volutz är att det inte på något sätt är säsongsbetonade utan går att sälja när som helst.

De flesta som säljer har redan efter två (2) veckor fått in väldigt mycket pengar i lagkassan eller klasskassan.

 

7 ORDER LÄGGS PÅ CLUB VOLUTZ PARTNER SIDA.  

Den ansvariga kontaktpersonen samlar in all försäljning från samtliga säljare och sammanställer den totala försäljningen på Club Volutz Partner sida.  Skickar sedan in detta till Club Volutz.

 

8 DÅ VAR DET DAGS FÖR LEVERANS  

Club Volutz evererar de beställda varorna fördelade/sorterade per säljare  oavsett storlek på order - här handlar det om det genuina intresset att ge alla duktiga säljare där ute rätt förutsättningar att snabbt kunna leverera till kund. Den ansvariga kontaktperson ansvarar för att rapportera in vilka säljare som sålt vad.  Vid försäljning av 250 paket är frakten alltid gratis. Leverans sker cirka 10  till 12 dagar  från order läggning. Fraktkostnaderna nedan gäller per frakttillfälle och priserna är exklusive moms.  Att kostnaderna varierar för frakten  beror på vart i landet leveransen sker. Vårt mål är givetvis att hålla dessa så låga som möjligt.

 

ANTAL PAKETKOSTNAD

1–50 paket. 100,00 – 250,00 kr

51–100 paket. 350 ,00– 500 ,00kr

101–200 paket. 500,00 – 750,00 kr

201–249 paket. 750 ,00– 1000 ,00kr

 

 

 9 NÄR PRODUKTERNA ANLÄNDER   

Produkterna anländer till kontaktpersonen på den överenskomna leveransadress som båda parterna har kommit överens om.  Paketen är alltid levererade/sorterade per/säljare oavsett volym. Kontaktpersonen säkerställer att allt har anlänt - saknas något så tar kontaktpersonen kontakt med kundsupport@clubvolutz.se.

10 LEVERANS TILL SLUTKUND   

Det absolut roligaste momentet - att få dela ut produkterna till förväntansfulla kunder. Säljarna lämnar ut produkterna till kunderna och tar betalt, priserna ligger lång under butikspriserna! Det innebär att era kunder får ett pris som inga andra kunder har tillgång till.

ArmorCord Singel              169,00 kr

Familjepaket KOMBO        349,00 kr

Familjepaket LIGHTNING   499,00 kr

 11 ÅSSÅ SKA FAKTURAN BETALAS   

Beroende på vilka paket ni säljer så fakturerar vi på Club Volutz det aktuella inköpspriset. Fakturan går till kontaktpersonen men med föreningens faktureringsadress.

ArmorCord Singel - ni faktureras 89,00 kr per paket/kabel.

Familjepaket KOMBO - ni faktureras 234,00 kr per paket.Familjepaket Familjepaket LIGHTNING - ni faktureras 362,00 kr per paket.

Betalningsvillkoren är 22 dagar.

OM DET TAR 2 VECKOR, 6 VECKOR ELLER 3 MÅNADER ATT NÅ DE MÅL NI SATT UPP - DET ÄR HELT UPP TILL ER! VI PÅ CLUB VOLUTZ GER ER MÖJLIGHETERNA ATT TJÄNA BRA MED PENGAR PÅ  KORT TID - NU HANDLAR DET OM ER ENERGI, ERT ENGAGEMANG OCH ER TRO PÅ ATT ALLT ÄR MÖJLIGT!!!