Vilka är vi på Club Volutz?

Bonum Mane AB är ett Svenskt företag med säte i Uppsala. Grundare och Vd är Rabih AL Malla som också ansvarar för produktutvecklingen på företaget. Resan startade 2012 med ett konstaterande att många laddningskablar på marknaden inte  alls levde upp till de förväntningar som fanns utan gick sönder bara efter ett par månader. Man fick helt enkelt slänga sina relativt nya laddningskablar och köpa nya - en "slit och släng"mentalitet som inte alls var förenlig med kvalitet, prestanda och hållbarhet.  Där och då togs beslutet att utveckla, tillverka och designa laddningskablar som klarade av en tuff vardag, högt användande och slitage från alla tänkbara håll. En laddningskabel med en tydlig hållbarhetsagenda - betydligt längre livslängd innebär färre laddningskablar i soporna. Volutz ArmorCord  och Volutz Equilibrium tar upplevelsen ett steg längre!

Vi på Bonum Mane brinner för att ungdomar och barn ska röra på sig och därför skapade vi Club Volutz. Om vi kan stötta och hjälpa till så gör vi det utan några som helst funderingar. Ett sätt att hjälpa till att förverkliga de mål och drömmar som många barn och ungdomar har är att kunna erbjuda dom att vara en en del av Club Volutz. Vi ger föreningar, lag och klasser en möjlighet att tjäna BRA med pengar på att sälja produkter med absoluta högsta kvalitet. Vi ligger betydligt högre i ersättning om man jämför med våra kollegor i branschen samtidigt som vi har ett kundpris som är något schysstare än i butikerna. Det ger alla föreningar, lag och klasser en fantastisk möjlighet att relativt snabbt kunna fylla på lagkassan eller klasskassan. Vi ger också föreningen en möjlighet att tjäna pengar i form av en årlig bonus som oavkortat ska gå till ungdomsverksamheten.

”Vi vill stötta ungdomsidrotten genom att kunna erbjuda hållbara produkter med hög kvalitet till en riktigt bra förtjänst för lagen och ungdomarna – det ska löna sig att sälja VOLUTZ laddningskablar”

                                          Rabih AL Malla  VD Bonum Mane AB